• Grootste merkonafhankelijke bandenspecialist
  • Persoonlijk deskundig advies
  • 24/7 Service door heel europa
  • Online banden management

Duurzaam op de weg is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

In de transport- en logistiekbranche zijn we dagelijks bezig met duurzaamheid, zoals brandstofbesparing en CO2-reductie. Ook Profile Truck vindt het belangrijk om hier op een actieve manier aan bij te dragen.

Gebr. Opstal Transporten bespaart maar liefst 7% met goed uitlijnen.

Uitlijnen en balanceren is belangrijk. Je banden slijten minder, je rijdt veiliger en comfortabeler en je bespaart brandstof. Minder vaak banden vervangen en brandstofbesparen dragen bij aan duurzaam ondernemen. 

Wil je weten hoe jouw transportbedrijf scoort op duurzaamheid? Doe dan snel de check en wie weet kom jij ook in aanmerking voor het Profile certificaat Duurzaam op de weg.

Check hoe jij scoort!

Bewezen duurzaam met het Profile certificaat Duurzaam op de weg.

CO2-uitstoot verlagen is een verantwoordelijkheid die we samen dragen. Goed te weten dat terugdringen samen kan gaan met het optimaliseren van winstgevendheid. Want hoe beter het bandenmanagement, hoe lager het brandstofverbruik en bandenslijtage. Daarnaast voorkom je onnodig stilstaan door bandenpech, wat uiteraard hogere kosten voorkomt. 

Met het certificaat Duurzaam op de weg kun je als transportbedrijf écht zeggen dat je duurzaam bezig bent. Het certificaat waarborgt een duurzaam bandenmanagement. Dat is niet alleen mooi voor de portemonnee van de klant, maar óók een mooi argument voor zijn klanten. Zo worden we er allemaal beter van.

Wilt u met één druk op de knop overzicht?