• Grootste merkonafhankelijke bandenspecialist
  • Persoonlijk deskundig advies
  • 24/7 Service door heel europa
  • Online banden management

Duurzaam op de Weg

Duurzaamheid, brandstofbesparing en CO2-reductie zijn dagelijks aan de orde in de transport- en logistiekbranche. Profile Tyrecenter Truck Europe neemt als onbetwist marktleider in de vervangingsmarkt voor truckbanden en –velgen haar verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaam ondernemen erg serieus.

Wat doet Profile Tyrecenter Truck Europe om de duurzaamheid hoog te houden?

Daarin gaan wij verder dan alleen woorden. Dankzij de kennis die we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd en onze ervaring heeft ProfileTyrecenter Truck Europe een duurzaam bandenbeleid ontwikkeld. In ons beleid houden we rekening met de klant én het milieu.

Certificaat voor afnemers 'Duurzaam op de Weg'

Met innovatieve concepten in brandstofbesparing, recycling en verantwoord werken in onze vestigingen ontzien we onze leefomgeving.

Als merkonafhankelijke hyperspecialist voorziet Profile Tyrecenter Truck Europe klanten van het juiste advies voor het toepassen van duurzame banden met een hoog rendement. Afnemers van onze besparende diensten en producten belonen we met het certificaat ‘Duurzaam op de weg’. Gecertificeerde transportbedrijven bewijzen een duurzaam bandenbeleid te voeren, wat resulteert in maximale kosten-, brandstof- en CO2-reductie. Duurzaam op de weg, een verantwoordelijkheid voor de complete sector.

Certificaat paint

Wilt u met één druk op de knop overzicht?