• Grootste merkonafhankelijke bandenspecialist
  • Persoonlijk deskundig advies
  • 24/7 Service door heel europa
  • Online banden management

Visie, Missie, Doelstelling & Strategie

Tymacon®

 Visie

Hoogstpersoonlijke zorg voor de vloot en het ontzorgen van de fleetowners is onze kernactiviteit. Het succes van onze zorg is geboren in de liefde voor het vak, de passie tot in ieder detail en de hoogstpersoonlijke relatie met de klant. De klant rekent op ons voor de hoogste kwaliteit en het optimale rendement van zijn bandencontract. Wij zijn er voor de klant, iedere dag en nacht, in binnen- en buitenland en geven hem online inzicht in onze prestaties. We zijn open, direct en transparant en bovenal persoonlijk en integer. We zijn zeer begaan met onze klanten. Onze mensen maken het grote verschil.

Missie

Optimaal rendement en excellente dienstverlening is de missie van onze all-inclusive bandencontracten. Het rendement en de dienstverlening zijn het resultaat van onze prestaties in alle activiteiten binnen het contract. Onze prestaties zijn onderscheidend door de betrokkenheid, de ervaring en de professionaliteit van onze mensen. Permanente innovatie en training scherpen onze prestaties en maken ons uniek in de markt. Onze missie is de hoogste toegevoegde waarde bieden voor onze klant op hoogstpersoonlijke wijze.

Doelstelling

Ons doel is een zeer tevreden klant. Om dit doel te bereiken zorgen we voor een zeer effectieve en efficiënte relatie waarin onze toegevoegde waarde bepalend is. Het rendement van onze prestaties en de wijze waarop we met onze klanten omgaan, staan centraal. Het bandencontract verzekert de klant van een optimaal rendement van zijn investeringen. Het vertrouwen dat de klant ons gunt, moet het gevolg zijn van zijn rendement en het plezier met ons als partner.

Strategie

Echte zorg voor de vloot betekent zelf met eigen hand de activiteiten uitvoeren, beheren en permanent doorontwikkelen. Onze kernstrategie is om alle cruciale fleetactiviteiten in eigen beheer te ontwikkelen tot onder-scheidende producten en diensten. Dit is de toegevoegde waarde voor de klant en het bandencontract. Onze merkonafhankelijke positie biedt ons de unieke mogelijkheid om de juiste band op de juiste as op het juiste voertuig te adviseren. De mix van de merken, de kracht van onze persoonlijke service in Europa en de transparantie van ons fleetsysteem leveren een ijzersterke en unieke synergie. Het ‘beste voor ieder onderdeel’ is wat onze ‘motor’ zo sterk maakt. Alleen zo kunnen we de toegevoegde waarde maximaliseren.

Filosofie

We geloven in de kracht van onze mensen die iedere dag en nacht begaan zijn met de vloot en de klant. Het systeem is zo sterk als de inzet van de mensen die de werkzaamheden uitvoeren en ontwikkelen. De combinatie van gepassioneerde mensen en permanente innovatie van onze systemen is wie we zijn en hoe we ons willen onderscheiden. Ons geloof in hoogstpersoonlijke service door heel Europa en State of the Art Technology zijn de belangrijkste drijfveren om onszelf iedere dag te verbeteren. Ambitie is wat ons doet voortbewegen.