• Grootste merkonafhankelijke bandenspecialist
  • Persoonlijk deskundig advies
  • 24/7 Service door heel europa
  • Online banden management

Uptime met Aeolus NEO-serie

Onze 100% Uptime Service® garandeert maximale inzetbaarheid van trucks en trailers. Er wordt door onze monteurs preventief gewerkt aan de maximale uptime van trucks. Het is een continu proces dat begint bij goed bandenmanagement en regelmatig onderhoud. We doen er alles aan om te zorgen voor een optimaal kilometerrendement op een zo duurzaam mogelijke manier.

In Nederland zorgt Profile Tyrecenter voor de distributie van Aeolus truck- en trailerbanden via exclusief importeur Heuver Bandengroothandel. Kenmerkend voor Aeolus zijn de lage kilometerkostprijs en hoogstaande techniek.

Twee jaar 100% garantie NEO-serie

Aeolus heeft een unieke garantie voor de banden uit de NEO-serie bovenop de fabrieksgarantie: tot twee jaar na de aankoopdatum worden bij schade de kwaliteitsbanden kosteloos vervangen, om welke reden dan ook. De enige twee voorwaarden: minimaal 50% restprofiel en de zekerheid dat de band niet meer te repareren is. Aeolus is de enige die binnen dit segment een dergelijke garantie afgeeft.

Garant voor kwaliteit

Samen met de karkasgarantie en de 24/7 pechhulp bewijst Aeolus een goede prijs-kwaliteitverhouding. De banden worden geproduceerd met de expertise en onder licentie van Pirelli. Geavanceerde techniek en de eisen en wensen van Europese gebruikers resulteren in banden met uitstekende grip en een lange levensduur. Daarnaast zijn de banden goed herprofileerbaar en geschikt voor vernieuwing. Dat draagt bij aan een lage kilometerkostprijs. Productmanager Jeroen Vos van Heuver: “Met de 100% garantie geven we een extra signaal af naar de markt: met Aeolus banden heb je een sterk alternatief voor premium merken”.

Meer weten? Bij Profile ben je aan het juiste adres. Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden.            .