• Grootste merkonafhankelijke bandenspecialist
  • Persoonlijk deskundig advies
  • 24/7 Service door heel europa
  • Online banden management

Schmitz Cargobull kiest voor Profile Tyrecenter in de Benelux

Door een samenwerkingscontract tussen Profile Tyrecenter en Schmitz Cargobull kunnen de klanten van Schmitz Cargobull door de gehele Benelux gebruikmaken van het netwerk van Profile Tyrecenter. Met ruim 140 truckvestigingen en 300 mobiele service units is Profile altijd dicht in de buurt. Voor de contract trailers van Schmitz Cargobull, waarbij banden in het contract zitten, worden door Profile exclusief de speciale Hankook Cargobull banden gemonteerd.

Dr. Peter Hendrik Kes, manager Cargobull parts & services en René van Maasakkers, directeur Profile Tyrecenter Truck Europe, tekenden afgelopen december het exclusieve samenwerkingscontract. Kes is blij met het partnerschap: “We werken al jaren succesvol samen. De specialisten van Profile Tyrecenter hebben een uitstekende reputatie in de branche. Dankzij de versterkte samenwerking bieden we onze klanten in de Benelux nog betere service. Ze kunnen nu overal profiteren van de voordelen van onze Schmitz Cargobull banden.”

Krachten bundelen

René van Maasakkers benadrukt op zijn beurt het gezamenlijke doel van beide organisaties. “Schmitz Cargobull is een belangrijke strategische partner, met een sterk groeiende dienstentak. We gaan beiden voor kwaliteit, hoge prestaties en de beste service voor de klant. Ik ben blij dat we die krachten bundelen.”