Autobanden en auto onderhoud in Tiel - Profile Car & Tyreservice Vastband

Profile Car & Tyreservice
Vastband
Hartelijk welkom bij Profile Car & Tyreservice Vastband. Wij staan klaar met persoonlijk advies en zorgen ervoor dat je zorgeloos rijdt en blijft rijden. Graag tot ziens!
Richard van den Brink
Bedrijfsleider
Adres
Ampèrestraat   1
4004 KB   Tiel

T: 0344-623544
E: tiel@profile.nl

img img img
img img img
ONZE KLANTEN OVER ONS
- B. huys , 21 jun 15
- K. van de moortele , 28 mei 15

-

- S. cauwenberghe , 23 mei 15

-

- W. De Baets , 20 apr 15

 

Banden, autobanden, APK, velgen en onderhoud bij Profile Tyrecenter Tiel- Vastband

 

Welkom bij Profile Tyrecenter Vastband!

 

Met onze gerenommeerde vestiging in Tiel zijn wij dé banden, wielen en auto-onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen zoals auto`s, trucks, landbouw en industrie.

 

Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. 

 

Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Tyrecenter gewend bent, zoals:

 

Banden

Profile Tyrecenter Vastband is hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen. Profile Tyrecenter Vastband biedt u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de Profile Tyrecenter Vastband uniek.

 

APK keuring in Tiel

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Tyrecenter Tiel kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

 

Auto-onderhoud

Voor auto-onderhoud bent u eveneens bij Profile Tyrecenter Vastband aan het juiste adres. Wij zijn voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Tyrecenter betaald u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.


Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Tiel!

Routeplanner
Profile Car & Tyreservice heeft meer dan 180 vestigingen in Nederland. Graag helpen we bij u in de buurt. Zoek uw vestiging voor openingstijden, adres, route en meer informatie.