Autobanden en velgen in Beverwijk - Profile Tyrecenter Kossen

PROFILE TYRECENTER
Kossen
Hartelijk welkom bij Profile Tyrecenter Kossen. Wij staan klaar met persoonlijk advies en zorgen ervoor dat je zorgeloos rijdt en blijft rijden. Graag tot ziens!
Jeroen Kossen
Directeur
Adres
Gooiland   5
1948 RC   Beverwijk

T: 0251-211852
E: beverwijk@profile.nl

img img img
img img img
ONZE KLANTEN OVER ONS

-

- R. boom , 24 dec 14

-

- L. Wahjad , 22 dec 14

-

- J. van gerven , 05 dec 14

-

- J. Grapendaal , 08 nov 14

-

- M. Versloot , 17 okt 14
Winterbanden,zomerbanden, autobanden, APK, velgen en onderhoud bij Profile Tyrecenter Kossen in Beverwijk

Met onze gerenommeerde vestiging in Beverwijk zijn wij dé banden, wielen en auto-onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn hyperspecialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.


Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden


Bij onze vestiging in Beverwijk kunt u terecht voor een groot aanbod winterbanden en zomerbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.
 


Lichtmetalen velgen en banden met velgen, koop online combinaties of in onze vestiging in Beverwijk


Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Tyrecenter Kossen aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Beverwijk terecht voor advies.


Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Beverwijk!

Routeplanner
Profile Tyrecenter heeft meer dan 180 vestigingen in Nederland. Graag helpen we bij u in de buurt. Zoek uw vestiging voor openingstijden, adres, route en meer informatie.