Autobanden en auto onderhoud in Echt - Profile Car & Tyreservice Beaujean

Profile Car & Tyreservice
Beaujean
Hartelijk welkom bij Profile Car & Tyreservice Beaujean. Wij staan klaar met persoonlijk advies en zorgen ervoor dat je zorgeloos rijdt en blijft rijden. Graag tot ziens!
Rob Klinkenberg
Directeur
Adres
Nobelweg   5
6101 XB   Echt

T: 0475-481798
E: balie.echt@profile.nl

img img img
img img img
ONZE KLANTEN OVER ONS

-

- Hout , 01 nov 15

-

- M. brentjens , 25 okt 15
- N. craemers , 23 sep 15

-

- G. oost , 21 sep 15
Winterbanden, zomerbanden, autobanden, APK, velgen en onderhoud bij Profile Tyrecenter Beaujan in Echt

Met onze gerenommeerde vestiging in Echt zijn wij dé banden, wielen en auto-onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn hyperspecialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

 


Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden


Bij onze vestiging in Echt kunt u terecht voor een groot aanbod winterbanden en zomerbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.
 


Lichtmetalen velgen en banden met velgen, koop online combinaties of in onze vestiging in Echt


Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Tyrecenter Beaujan aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Echt terecht voor advies.


APK keuring in Echt

 

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Tyrecenter Echt kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.


Auto-onderhoud in Echt


Voor auto-onderhoud bent u eveneens bij de Profile Tyrecenter Echt aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, aircoservice, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Tyrecenter betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Echt.

Routeplanner
Profile Car & Tyreservice heeft meer dan 180 vestigingen in Nederland. Graag helpen we bij u in de buurt. Zoek uw vestiging voor openingstijden, adres, route en meer informatie.