CONSUMENTEN ZAKELIJKE RIJDER LEASE & FLEET TRANSPORT & LOGISTIEK LANDBOUW INDUSTRIE GRONDVERZET
Profile Tyrecenter Ga terug naar Profile Tyrecenter TRUCKBANDEN BUSBANDEN
TRANSPORT & LOGISTIEK
Bandenmerken
Diensten
Over ons
WINTERBAND » truck_hyperspecialist

Hyperspecialist in banden en complete bandenservice

Profile Tyrecenter is de grootste allround bandenspecialist in de Benelux. Een sterke en betrouwbare organisatie van zelfstandige ondernemers, die als vaste leverancier van banden en bandenservice een uitstekende relatie heeft met vooraanstaande nationale en internationale transportbedrijven. Profile Tyrecenter is groot geworden in banden, maar streeft er bovendien naar een ‘meester in service’ te zijn. Vandaar dat de Profile Tyrecenter organisatie uitsluitend uit professionele ondernemers en specialisten bestaat. Professionals die met beide benen op de werkvloer staan en bovenal een passie hebben voor hun vak.

Professionele weggebruikers streven naar een zo laag mogelijke kilometerkostprijs. Grote transporteurs en fl eetowners zijn er van overtuigd dat Profile Tyrecenter de beste partner is voor een complete bandenservice. Profile Tyrecenter garandeert dat het wagenpark wordt uitgerust met het juiste type en merk banden. Bovendien voert Profile Tyrecenter preventief onderhoud uit om de bedrijfskosten van de klant zo laag mogelijk te houden. De bandenspanning, het uitbalanceren en een secure uitlijning zijn vaste onderdelen van dit onderhoud.

Marktleider in klantgerichte service
Met Profile Tyrecenter weet de klant zich verzekerd van een professionele en merkonafhankelijke bandenpartner, bij wie deskundig advies en klantgerichte service hoog in het vaandel staan. De meer dan honderdvijftig mobiele service-units van Profile Tyrecenter controleren en assisteren het wagenpark van de klant ook op locatie. Internationale transporteurs vertrouwen op EuroService, de 24-uurs mobiele pechservicedienst van Profile Tyrecenter die in heel Europa actief is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Profile Tyrecenter marktleider is op het gebied van klantgerichte service voor de professionele weggebruikers.

Innovatieve oplossingen
Profile Customer Services biedt efficiënte en innovatieve oplossingen voor wagenparken van grote vervoersondernemingen, bouwen grondverzetbedrijven, verhuur- of leasemaatschappijen. Profile CustomerServices brengt het bandenmanagement in kaart, analyseert de servicebehoefte en sluit onderhoudscontracten af voor dienstverlening op maat. Per voertuig heeft zowel de ondernemer als de klant met Profile TruckReport volledig inzicht in de status en de historie van iedere band. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een geavanceerd computersysteem met speciaal voor Profile ontwikkelde software van Microsoft Business Solutions.

Top Fleet Solutions
Dankzij centrale inkoop kan Profile Tyrecenter goede afspraken maken met leveranciers van alle merken en diensten. Iedere klant van Profile Tyrecenter kan rekenen op een snelle en professionele service en een efficiënt en kostenbesparend product van de hoogste kwaliteit, dat is voorzien van het internationaal erkende ISO 9001-certificaat. Dat is wat Profile Tyrecenter onder Top Fleet Solutions verstaat.
 


Terug
Bandennieuws
Transport & Logistiek

Nieuws

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u door Profile Tyrecenter op de hoogte gehouden worden over banden, velgen en auto-onderhoud? Geef u dan op voor onze nieuwsbrief!
Registreer

TRANSPORT & LOGISTIEK

Bandenmerken

Diensten

Over ons

Copyright 2011 Profile Tyrecenter. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden / Privacy Statement / Contact / Sitemap
Climate Neutral logo Het Nieuwe Rijden De Nieuwe Band Vaco logo Via Norm Best Managed