CONSUMENTEN ZAKELIJKE RIJDER LEASE & FLEET TRANSPORT & LOGISTIEK LANDBOUW INDUSTRIE GRONDVERZET
Profile Tyrecenter Ga terug naar Profile Tyrecenter TRUCKBANDEN BUSBANDEN
TRANSPORT & LOGISTIEK
Bandenmerken
Diensten
Over ons
TRANSPORT & LOGISTIEK » Fleetcheck

Profile Fleetcheck

 

Volledig inzicht in de actuele staat van de banden onder het wagenpark wordt verkregen door regelmatige vlootcontroles. Met de moderne Profile Fleetcheck meetapparatuur worden hierbij alle bandengegevens digitaal geregistreerd zodat er een perfecte en nauwkeurige rapportage ontstaat die altijd online door de klant kan worden ingezien. Met één druk op de knop presenteert deze nieuwe fleetmanagement-e-service alle relevante gegevens over het wagenpark, zoals de stamgegevens van het voertuig, de laatste controledatum, de gemeten restmillimeters, de aan-getroffen bandenspanning en de geconstateerde bijzonderheden of afwijkingen. Heldere rapportage die noodzakelijk is voor optimale controle en verbetering van het rendement van de banden. www.fleetcheck2011.nl

Fleetcheck
FleetReport

Met FleetReport heeft u altijd actuele gegevens over de geleverde diensten en de daarmee verbonden kosten. Naast informatie over de kostenverdeling van banden ten opzichte van service worden ook de gerealiseerde merkenmix en de maatverdeling gerapporteerd, alles per gewenste periode, zowel voor het totale wagenpark als volledig gespecificeerd per voertuig. De kosten kunnen gerelateerd worden aan een bedrag per kilometer of aan een budget per periode, zodat eventuele overschrijding tijdig kan worden gesignaleerd.

FleetCheck
FleetCheck presenteert met één druk op de knop alle relevante gegevens over het wagenpark, zoals stamgegevens van het voertuig, de laatste controledatum, de gemeten restmillimeters, de aangetroffen bandenspanning en de geconstateerde bijzonderheden of afwijkingen. Heldere rapportage die noodzakelijk is voor optimale controle en verbetering van het rendement van de banden.

Controle op karkassen
U investeert veel in banden. Dat budget moet uiteraard strak in de hand worden gehouden. Profile Tyrecenter kan de benodigde informatie verstrekken om het banden- en karkassenbeheer te verbeteren. Met een controlesysteem helpt Profile Tyrecenter de karkassen-activa optimaal in te zetten en de totale bandenkosten te verlagen. U krijgt hiermee beter zicht op hun bandenactiva en kunnen zelf op basis van bandenvernieuwingsratio’s, uitvalpercentages en uitvalredenen het bandenbeheer optimaliseren.


Terug
Bandennieuws
Transport & Logistiek

Nieuws

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u door Profile Tyrecenter op de hoogte gehouden worden over banden, velgen en auto-onderhoud? Geef u dan op voor onze nieuwsbrief!
Registreer

TRANSPORT & LOGISTIEK

Bandenmerken

Diensten

Over ons

Copyright 2011 Profile Tyrecenter. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden / Privacy Statement / Contact / Sitemap
Climate Neutral logo Het Nieuwe Rijden De Nieuwe Band Vaco logo Via Norm Best Managed