CONSUMENTEN ZAKELIJKE RIJDER LEASE & FLEET TRANSPORT & LOGISTIEK LANDBOUW INDUSTRIE GRONDVERZET
Profile Tyrecenter Ga terug naar Profile Tyrecenter TRUCKBANDEN BUSBANDEN
TRANSPORT & LOGISTIEK
Bandenmerken
Diensten
Over ons
TRANSPORT & LOGISTIEK » TEN

De grootste Europese organisatie van merkonafhankelijke bandenspecialisten

Het uitgebreide pan-Europese netwerk van Profile Tyrecenter Truck Europe staat garant voor optimale service, waar ook in Europa. Profile Tyrecenter Truck Europe is aangesloten bij de grootste Europese organisatie van merkonafhankelijke bandenspecialisten TEN; Tyre European Network.

TEN bouwt permanent aan het verbreden van haar Europese netwerk voor een optimale dienstverlening aan klanten. TEN sluit lange termijn Service Level Agreements af met alle aangesloten bandenspecialisten om de kwaliteit te waarborgen. Deze afspraken garanderen dat klanten met een Tyre Management Contract overal dezelfde dienstverlening krijgen en dat alle uitgevoerde activiteiten online worden geregistreerd en bijgehouden. De TEN partners in Europa zijn online met Profile Tymacon, welke de Europese coördinatie op zich neemt. Een snelle en duidelijke communicatie met alle TEN partners staat garant voor een efficiënte uitvoering van werkzaamheden in heel Europa. Het Tyre European Network onderscheidt zich met haar engagement om voor klanten tot het uiterste te gaan.

TEN Service Partners
Het Europese Netwerk van TEN service-partners bestaat uit ruim 3.400 aangesloten bandenspecialisten in 14 Europese landen. ‘Tyre European Network’ is synoniem aan een rechtstreekse en nauwe samenwerking met hoogwaardige en kwalitatieve (banden)service partners in Europa. Ons dichte netwerk van servicepartners in heel Europa stelt ons in staat om uw vloot optimaal van dienst te zijn, waar en wanneer u ons nodig hebt. De lokale servicepartners bieden u een snelle bereikbaarheid, merkonafhankelijke service en de kwaliteit van dienstverlening die u gewend bent.

www.ten-europe.com


Terug
Bandennieuws
Transport & Logistiek

Nieuws

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u door Profile Tyrecenter op de hoogte gehouden worden over banden, velgen en auto-onderhoud? Geef u dan op voor onze nieuwsbrief!
Registreer

TRANSPORT & LOGISTIEK

Bandenmerken

Diensten

Over ons

Copyright 2011 Profile Tyrecenter. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden / Privacy Statement / Contact / Sitemap
Climate Neutral logo Het Nieuwe Rijden De Nieuwe Band Vaco logo Via Norm Best Managed