CONSUMENTEN ZAKELIJKE RIJDER LEASE & FLEET TRANSPORT & LOGISTIEK LANDBOUW INDUSTRIE GRONDVERZET
Profile Tyrecenter Ga terug naar Profile Tyrecenter TRUCKBANDEN BUSBANDEN
TRANSPORT & LOGISTIEK
Bandenmerken
Diensten
Over ons
TRANSPORT & LOGISTIEK » Euroservice

Profile EuroService NV

De beste 24/7 Service in Europa

Profile EuroService NV is de naam van onze internationale 24/7 alarmcentrale voor truckbandenpech in Europa. Het bedrijf is gevestigd in Antwerpen en coördineert alle internationale bandenpechgevallen door heel Europa. Van de Britse Eilanden tot de Oekraïne en van het noordelijkste puntje van Finland tot Gibraltar. De missie van Profile EuroService is om voertuigen binnen 2 uur te depanneren. De service van Profile EuroService is een wezenlijk onderdeel van onze integrale service naar transporteurs. Met jaarlijks ruim 15.000 pechgevallen heeft Profile EuroService een sterke reputatie opgebouwd in de internationale transportsector. Het bedrijf onderscheidt zich door de hoge klantenwaardering en de persoonlijke benadering van ieder individueel pechgeval. In Europa maakt Profile EuroService gebruik van ruim 7.400 bandenspecialisten. Deze bedrijven vormen het fijnmazige Europese servicenetwerk van Profile EuroService. We spreken allemaal dezelfde taal: de taal van de transporteur die geen seconde te verliezen heeft onderweg. Het unieke van Profile EuroService is, dat wij deze service zelf organiseren en niet uitbesteden aan derden. Onze klanten zijn ons daarvoor te dierbaar.

Snel en doelmatig
De actie die Profile EuroService onderneemt is snel en doelmatig. De contactpersoon bij Profile EuroService heeft direct inzicht in de bandenspecificaties en de overeengekomen condities en neemt de juiste maatregelen. Met onze Europese partners zijn centrale afspraken gemaakt, waardoor aantrekkelijke tarieven kunnen worden doorberekend. Met het streven om binnen twee uur ter plaatse te zijn, verleent één van de bijna 7.400 aangesloten bandenspecialisten deskundige hulp ter plaatse met een snelle reparatie of vervanging.

De expansie van Profile EuroService is mede te danken aan de schaalvergroting binnen de Europese markt. Grote bedrijven hebben continu hun wagens op de weg in heel Europa. Profile Tymacon sluit overeenkomsten met lokale bandenspecialisten om controle, onderhoud en reparatie van de banden overal in Europa te kunnen waarborgen. Het team van Profile EuroService zorgt ervoor dat pechgevallen in heel Europa snel en adequaat worden afgehandeld. Profile Tymacon is in heel Europa al jaren een vaste partner voor tal van grote en kleine fleetowners in de transportsector, nationaal en/of internationaal, maar ook voor de banden -en vrachtwagenindustrie.

 

BEL PROFILE EUROSERVICE!

Vanuit NL:                                    0318-558000

Vanuit Europa (buiten NL)         32 3 541 17 17

 

Klik HIER voor de website van Profile Euroservice. 


Terug
Bandennieuws
Transport & Logistiek

Nieuws

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u door Profile Tyrecenter op de hoogte gehouden worden over banden, velgen en auto-onderhoud? Geef u dan op voor onze nieuwsbrief!
Registreer

TRANSPORT & LOGISTIEK

Bandenmerken

Diensten

Over ons

Copyright 2011 Profile Tyrecenter. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden / Privacy Statement / Contact / Sitemap
Climate Neutral logo Het Nieuwe Rijden De Nieuwe Band Vaco logo Via Norm Best Managed