CONSUMENTEN ZAKELIJKE RIJDER LEASE & FLEET TRANSPORT & LOGISTIEK LANDBOUW INDUSTRIE GRONDVERZET
Profile Tyrecenter Ga terug naar Profile Tyrecenter TRUCKBANDEN BUSBANDEN
Resource image
Nieuwe Europese Aeolus ATR33 trailerband verkrijgbaar bij Profile Tyrecenter
Op basis van de marktgegevens verzameld door de importeur van Aeolus Tyres, ontwikkelde men de nieuwe ATR33 trailerband. Door het nieuwe karkas en de speciale opzet van het profiel, voldoet de band aan de hoogste standaards. Het is daarmee een echte ‘Europese’ band. Deze band met 4-laags gordeltechniek is per direct en exclusief verkrijgbaar in de maat 385/65R22.5 (158L/160K TL) bij alle Profile Tyrecenter vestigingen in de Benelux welke truckservice aanbieden. Aeolus is het budgetmerk truckbanden van Profile Tyrecenter. Het merk staat voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en als hét alternatief naast de A-merken truckbanden.
 
Topkwaliteit
“Aan de basis van de ATR33 lag een uitgebreide marktinventarisatie die wij voor Aeolus uitvoerden”, aldus Bertus Heuver van Aeolus Tyres. “Wij ondervroegen onder andere grote internationale en regionale transporteurs in Europa naar hun wensen voor trailerbanden. Belangrijke resultaten waren slijtvastheid, hoge stabiliteit en geschiktheid voor loopvlakvernieuwing. Dat vertaalde Aeolus naar een nieuwe band: de ATR33 385/65R22.5 (158L/160K TL). De band doorliep onze testcycli uitstekend, dus staat niets levering meer in de weg. Voor de trucksector is de ATR33 de nieuwe, moderne band die past bij de merkslogan ‘Technology meets Performance’. Wij zien een grote toekomst voor deze trailerband, die met zijn vernieuwingen een standaard zet in scherp geprijsde topkwaliteit.”
 
Modernste technologie
Aeolus ging voor een zo hoog mogelijke slijtvastheid direct een stap verder en keek niet alleen naar de rubbermix. Er kwamen een sterk karkas en een nieuw profiel met S-vormige lengtegroeven en gesloten schoudergedeelten. Dat profiel maakt de ATR33 duurzaam en robuust. Omdat steentjes niet vast blijven zitten en de schouders onder de wrijving van veel manoeuvreren veel minder vervormen. Bertus Heuver: “Het karkas van de ATR33 is opgebouwd volgens de modernste 4-laags gordeltechniek. Dat mondt uit in een voortreffelijke ‘rondheid’ en maakt de band zeer geschikt voor loopvlakvernieuwing. Zo voldoet de band aan de hoge Europese normen en eisen, die wereldwijd toonaangevend zijn. Terwijl in de praktijk het rendement ongekend hoog zal zijn.”
 
Terug
Bandennieuws
Transport & Logistiek

Nieuws

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u door Profile Tyrecenter op de hoogte gehouden worden over banden, velgen en auto-onderhoud? Geef u dan op voor onze nieuwsbrief!
Registreer

TRANSPORT & LOGISTIEK

Bandenmerken

Diensten

Over ons

Copyright 2011 Profile Tyrecenter. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden / Privacy Statement / Contact / Sitemap
Climate Neutral logo Het Nieuwe Rijden De Nieuwe Band Vaco logo Via Norm Best Managed