PARTICULIER
LEASERIJDER
Kilometerstand:Km

Grote - en kleine auto onderhoudsbeurt - Auto onderhoud

Waarom een auto onderhoudsbeurt bij Profile Tyrecenter?  

1. Basisbeurt. Controle en onderhoud op ruim 15 cruciale punten. Inclusief verversen olie (max. 4,5 liter) en oliefilter. Plan hierboven uw afspraak! 

2. Altijd transparant: prijsopgave vooraf en geen verrassingen.

3. Altijd behoud van fabrieksgarantie.

4. Onderhoud en onderdelen volgens fabrieksspecificaties.

5. Simpel online afspraak plannen.

 

Basisbeurt

Bij een basisbeurt voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

Claxon, Airbag, Pedaalrubber, Verlichting, Ruitensproeiers, Ruitenwissers, Bandenspanning, Remschijven, Remblokken, Remtrommel, Remvoering, Handrem, Uitlaatsysteem, Niveau Remvloeistof, Koelvloeistof niveau, Niveau stuurbekrachtigingsreservoir, Olie verversen, Oliefilter vervangen.

 

 

Wat doen wij tijdens een auto onderhoudsbeurt?

U kunt uw auto onderhoud op verschillende manieren uitvoeren. Bij een kleine beurt kijken wij vooral naar de accu, remmen en schokdempers. Bovendien vervangen wij de olie en het oliefilter. Bij een grote beurt wordt uw auto gecontroleerd op meer dan 90 punten. Wij vervangen de filters en bougies en vullen de vloeistoffen. Bij een grote beurt kijken we ook of de distributieriem vervangen moet worden. Daarnaast controleren wij de uitlaat, remmen, verlichting, schokdempers en natuurlijk de banden. Bekijk op de pagina van de kleine beurt en de pagina van de grote beurt welke werkzaamheden we precies uitvoeren aan uw auto. 

Voor een uitgebreid overzicht van alle controlepunten kunt u op deze link klikken.

 

Prijs onderhoudsbeurt auto

Bij Profile Tyrecenter werken alleen maar onderhoudsspecialisten. Voor ons is iedere auto uniek en dit betekent dat we voor iedere auto alleen de juiste prijs kunnen afgeven als we het kenteken met de juiste kilometerstand van u hebben. Wilt u dus liever eerst een offerte opvragen en de exacte prijs weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Onderhoudsbeurt auto

U kunt hiervoor eenvoudig online een afspraak maken met bovenstaande module. 

1. Voer uw kenteken in

2. Voer kilometerstand in en klik op 'verder'

3. Kies de gewenste service, in dit geval 'onderhoudsbeurt'

4. Voer uw persoonlijke gegevens in en kies in het scherm daarna de gewenste datum en tijd.

5. Bevestig uw afspraak, u ontvangt een bevestiging via de mail.

 

Onderhoud airco

Bij Profile Tyrecenter kunt u ook terecht voor airco onderhoud van uw auto. Dit varieert van een geurbehandeling, een controle tot een reparatie. Lees hier meer over airco onderhoud van uw auto.